sábado, 10 de noviembre de 2007

Canvi Climàtic Circus


Senyores i senyors, quin espectacle!!!
La veritat es que Xavi Castillo ja ens té acostumats a aquest tipus d'actuacions, còmiques,vibrants i amb molta improvisació.
El Micalet estaba ple, els membres de Setembre vam tindre que vore l'espectacle en el pis de dalt, i això que les haviem comprat molt abans!
Centrant-nos en l'actuació, una vegada més, Xavi ho va fer genial, va estar dues hores i mitja molt actiu.
L'obra tractava del canvi climàtic, el calfament global, etc, però amb el seu punt de vista tant característic en el que no podíen faltar els personatjes de Rita Barberà, Benet XVI, el capità moro i molts altres.
No volem desvelar massa coses de l'espectacle, perquè estem convençuts de que cal anar a vore'l perquè és un obra que no deixarà indiferent a ningú.
Per últim dir, a nivell personal, que ens agrada moltíssim la crítica que fa al govern valencià desde l'humor ja que és dels pocs que ho fa i lo que és més important, que sempre les entrades estan esgotades.
Com diu el mestre: Això què és??? És Xavi Castillo i estará al Micalet fins al 18 de novembre.

1 comentario:

setembre dijo...

ola corazones. soy guille, miembro ilustre de setembre y kiero decir k la obra fue una representacion digna de Xavi Castillo. Sus criticas demuestran k asta los temas mas serios tienen su toque humor. recomendada. haremos lo posible para k este rey de la critica pase por el castillo de laKQ.